The Dogs

Det er blitt litt mindre konserter på store scener for min del den siste tiden, men det blir dermed mye mer morsomt hver gang det er et bra show. Visste ikke helt hva jeg kunne forvente da The Dogs skulle ha releasekonsert på Rockefeller, men med tanke på at det var Kristopher Schau antok jeg det kom til å bli kraftig liv!

Danske President Fetch var første oppvarmingsband ut.

Västerbron skulle følge opp, og det var en fantastisk deilig overraskelse. Har ikke noe forhold til dette bandet, men de gjorde en gjennomført veldig bra jobb. Spesielt vokalisten var underholdende hele settet og var spesielt enkel å fotografere!

Energien til Kristopher Schau og The Dogs var absolutt ikke undervurdert. Var vel knapt noen øyeblikk hvor han stod stille. Når han derimot stod stille, var det for å snakke til de frammøtte og jeg må si at han virker som en enormt hyggelig type. Bikkjene spilte kompromissløst hele kvelden og med både bra lysshow, veldig god lyd og flere pyro sekvenser ble det aldri kjedelig. Jeg har skrevet en anmeldelse av hele showet som kan finnes her.