Sofar Sounds 28.02.17

Forrige uke var det klart for min tredje Sofar Sounds gig. Det er virkelig et konsept jeg har begynt å sette stor pris på. Det kan til tider være veldig utfordrende å være fotograf under sånne omstendigheter, men jeg ser på det som en mulighet til å lære. I tillegg er det en så hyggelig atmosfære at det er umulig og ikke kose seg.

Først ut for kvelden var Me And The Julios. De er et norsk indieband som gjør det på norsk. Fremover har de bl.a fler konserter under By:Larm. Sigurd framstår som en morsom frontfigur å følge med på gjennom settet. Tross sin unge alder er det et erfarent band med en framtoning som føles veldig trygg og er et band som passer veldig bra til konseptet Sofar.

SKAAR (tidligere SNØ) har nylig skiftet navn, og gjør offisielt sine første konserter som Skaar. De har et spennende sound man ikke alt for ofte møter i intime settinger.  Sammen spiller de en behagelig prog-rock, men det er Karla på vokal som er det virkelig unike ved dette bandet. Hun har en egen innlevelse som kan likne på det Aurora gjør, kombinert med en imponerende og annerledes vokal.

Sist ut er Inge Bremnes, som er ute på turné i forbindelse med sitt siste plateslipp. Han er ikke et like ukjent blad innen norsk musikk med to singler, "Sne" og "Ka Du Håpa På", som har vært listet hos NRK P1 og P3. Begge disse låtene framfører han i kveld til stor applaus og enorm mottagelse fra de oppmøtte. Det blir en hyggelig avslutning på kvelden og alle kan dra hjem fornøyde.

Denne gangen har jeg også laget en liten video oppsummering av kvelden. Nå er dette første gang jeg prøver å lage noe sånt, så jeg hadde satt pris på tilbakemelding på den!