Farvel 2017 - Hallo 2018

ADVARSEL: Langt innlegg!
Jeg tenkte jeg skulle ta dere med gjennom en kort (les: lang) oppsummering av mitt 2017.

Bildemessig har dette året vært rimelig bra. Etter at jeg ble arbeidsledig i slutten av 2016 har jeg hatt mye tid til å fotografere, og tok valget om å begynne på Bilder Nordic! Det er forøvrig et av de beste valgene jeg har tatt på lenge.

På Bilder Nordic ble jeg kjent med denne kraftpakken av et menneske, en av de hyggeligste personene du kommer til å møte. Det er trist at hun forlot klassen nå til nyttår, men har lovet å komme innom på besøk! Du blir savnet Marie!

Jeg har hatt gleden av å jobbe ganske tett med Silje, som dere sikkert vet og forhåpentligvis ikke er lei av enda. Ser fram til å jobbe mer med henne!

20171017_SiljeNæss_DM-275_WEB_Fullsize_WEB_RECAP.jpg
SiljeNæss 08.10.17-3_WEB_RECAP.jpg
Silje Næss 2048-5_WEB_RECAP.jpg

Jeg var på min første Sofar gig og tok mine første bilder for de. En annen veldig god avgjørelse! Det er en helt fantastisk familie å være en del av!

_AEE1756_WEB_RECAP.jpg

Green Day spilte i Oslo Spektrum, og var en av de første store konsertene jeg fikk være med på for året.

Dagny er en av mine favorittartister, både musikalsk og å fotografere. Jeg fikk se henne tre ganger live, og det var allikevel ikke på langt nær nok. Hun har en fantastisk sjarmerende personlighet som skinner gjennom i alt hun gjør.

H&M LM Musikkfest 2017-117_WEB_RECAP.jpg
FullSize-Dagny-4_WEB_RECAP.jpg

Sigrid noterte seg med fire konserter for meg, og det er vel ikke så mye mer å si enn at denne herlige sunnmøringen kommer til å ta over verden!

FullSize-Sigrid-15_WEB_RECAP.jpg

Jeg har vært så heldig at jeg har fått fortsette å jobbe med Anette Marie.

AnetteMarie-7_WEB_RECAP.jpg

Jeg fikk min første betalte konsert jobb da jeg dekket Oslo Sommertid. Der var det forøvrig helt kaos på et stappfullt Voldsløkka! Det var vel ikke annet å forvente når Marcus og Martinus var headlinere? (Her traff jeg også en over snittet hyggelig sikkerhetsvakt. Greit å ha noen å snakke med når man roter rundt en hel dag alene!) 

Oslo Sommertid 2017-WEB-84_WEB_RECAP.jpg
Oslo Sommertid 2017-WEB-124_WEB_RECAP.jpg

Izabell, som de aller fleste vet, er en av mine absolutte favoritter. Derfor var det spesielt moro å se henne spille på hjemmebane under Mablis Festivalen! Det var også første gang jeg fikk gå opp på scenen og ta bilder(takk!). Hun gjorde også en fet gig under H&M Loves Music i Oslo.

Mablis band dag 2-61_WEB_RECAP.jpg

Jeg fikk bare se Bendik en gang i år, men jeg har klokketro på at 2018 blir hennes år! Det var spesielt å se henne spille med Oslo Hitensemble. Låtene fikk en helt annen følelse.

At Paramore skulle headline Slottsfjell var noe av det jeg så mest fram til hele sommeren. Jeg har vært glad i dem lenge, og kun sett dem live en gang tidligere. Derfor var det utrolig gøy at jeg også fikk fotografere dem denne gangen!

FullSize-Paramore-6_WEB_RECAP.jpg
FullSize-Paramore-5_WEB_RECAP.jpg

Gabrielle stod for en av årets beste konserter da hun spilte på Slottsfjell! Undertegnede hadde muligens tårer i øynene under store deler av denne.

FullSize-Gabrielle-4_WEB_RECAP.jpg

Å ta bilder med Anna var et av årets høydepunkter. Hun er altså så vanvittig god foran kameraet. Uten tvil en av de dyktigste modellene jeg har hatt gleden av å jobbe med!

20171003_AnnaElise_312_WEB_Fullsize_WEB_RECAP.jpg

Jeg kunne fortsatt dette innlegget i evigheter, men for å ikke gjøre det uutholdelig langt avslutter jeg her med et slideshow med mine resterende favoritter fra året som har gått.
Jeg vil rekke en stor takk til alle som er nevnt over, alle som støtter meg til daglig, alle som har hjulpet med diverse shoots og dere som er innom her for å se hva jeg driver med.
TAKK!