Dagny

På mandag var jeg på Parkteatret for å se Dagny igjen, etter å først ha sett henne under Trondheim Calling i fjor. Skal ikke lyve ved å si at jeg ikke hadde høye forventninger, men hva annet skal man si når hun har fått så mye god omtale for det hun har gjort?

Etter at hun slapp EP'en "Ultraviolet" til strålende tilbakemeldinger har Dagny hatt et veldig bra år! Hun har hatt godt oppmøte under hele Ultraviolet turen så langt, derfor var det også veldig gledelig at hun solgte ut Parkteatret.

Stemningen i salen var det ingenting å si på. Det hele føltes veldig lettbent og alle virket i godt humør. Når Dagny går ut på scenen møter hun et enormt jubelrop fra en fullsatt sal. Man kan trygt si at hun glitret i rampelyset! Det var nok mange som hadde gledet seg til å få den blide tromsøværingen tilbake til Oslo og Parkteatret hvor hun var support i 2011. Hun drar igang settet sitt med en relativt rolig låt for å få folk igang. Etter det ser hun seg knapt tilbake. Med så mange gode poplåter i bagasjen var det duket for fest. Spesielt hitsinglene "Fool's Gold" og "Backbeat" får folket med på allsang og felles dans.

Energien Dagny har på scenen er enormt smittsom, og får selv meg som ikke er noen danser til å trippe litt rundt i rommet. Hun lar musikken snakke for seg, og holder pratingen til et minimum. Med sitt gode humør og sjarmerende vesen holder det lenge til å få publikum med videre. En personlig favoritt var den ikke utgitte låten "Let It Rain"! Når kvelden er over er det mest sannsynlig mange i salen som drar hjem og venter med glede til hennes neste utgivelse, som forhåpentligvis blir en hel plate. 

Jeg tror kroningen av Norges nye popdronning er på sin plass! Kan ikke annet enn å gi henne 6/6!