By:Larm Torsdag

I går skulle jeg ut og fotografere min første By:Larm, og hadde store forhåpninger for kvelden! Har brukt lang tid på å sette opp et program jeg kan få mest mulig ut av, og det følte jeg gikk veldig bra i går.

Jeg startet kvelden på Sentrum Scene med Ine Hoem, en artist jeg ikke har et så nært forhold til, men hadde store forhåpninger til. Hun gjorde en utrolig god konsert. Veldig bra på scenen og stemmen er absolutt ikke noe å si på! Rakk dessverre ikke å se hele showet, for jeg skulle gjerne hatt med meg resten!

Ine hoem

Ine hoem

Jeg dro tidlig fra første show for å rekke Sigrid som skulle spille på Rockefeller. Hun er en spennende artist også for Sofar, så derfor følte jeg at jeg måtte få det med meg. Det var ikke før jeg kom dit at jeg fikk vite at debutsingelen hennes ble spilt 3 millioner(!!) ganger de første fjorten dagene. Hun møter opp til et fullstendig fullsatt Rockefeller. Fra første sekund viser det seg hvorfor hypen rundt henne er så stor. For en imponerende artist. Dette er en ung kvinne med en lovende framtid!

SIgrid

SIgrid

Deretter bar det bort til Kulturkirken Jakob for kvelds kanskje mest omtalte konsert, nemlig Astrid S sitt nedstrippede show. Det var spådd å skulle være smått akustisk, selv om sceneoppsettet ikke helt tilsa det. Det var derimot en veldig annerledes opplevelse fra showet hun hadde på Parkteatret. En enormt hyggelig opplevelse. Det er vel ikke noe særlig tvil om at hun har en av de beste stemmene i Norge. Hun har en vanvittig tilstedeværelse på scenen. Lysshowet de hadde rigget var også enormt pent å se på.

Astrid S

Astrid S

Nest sist ut skulle være The Good, The Bad & The Zugly. Dette er et band jeg ikke har noe forhold til, og det var første gang jeg så dem live. Alt jeg har hørt om hvor vill vokalisten er på scenen stemte, og det var en underholdende konsert å fotografere!

The Good, The Bad & The Zugly

The Good, The Bad & The Zugly

Til å avslutte første kveld på årets By:larm hadde jeg valgt ut Julie Bergan, som også var den artisten jeg hadde høyest forventninger til i kveld. Grunnen til dette er at jeg har sett henne to ganger tidligere. Og for å si det mildt innfridde hun alle forventninger og vel så det. Dette er en dame vet akkurat hvordan man skal lage feststemning. Gud bedre for en energi hun har! Det var knapt en eneste i publikum som stod stille. Hun stod heller ikke stille et sekund, og holdt dansingen gående gjennom hele settet! Selv om det til tider kanskje er ørlite rust i vokalen, er det ikke noe som tar vekk fra helhetsinntrykket hun har på scenen. Hvis det er én artist jeg kan anbefale å få med seg i dag, må det bli Julie! 

Julie Bergan

Julie Bergan

Fullt album med bilder fra dagen kan sees her.