Bloggsfære

Hei folkens! 

Jeg er tilbake i bloggsfæren! Denne gangen har jeg derimot litt andre planer. Nå skal jeg ikke prøve å holde denne delen oppdatert daglig, kanskje ikke engang ukentlig. Jeg kommer til å dele noe her når det er noe å dele. Høres det ok ut?

Framover har jeg relativt mange prosjekter på gang. Eternal Terror, som jeg fotograferer konserter for, er tilbake på banen. Det startet i går med at jeg fikk skyte Green Day i selveste Oslo Spektrum. Deretter skal jeg på Hold Fast på det nye stedet, Krøsset, på fredag.

Utover det har jeg planlagt et par veldig morsomme fotograferinger. Vi har blant annet fått låne et hotellrom på Comfort Hotel Karl Johan, og jeg gleder meg veldig til det prosjektet! I tillegg har jeg planlagt noen portretter som er mye mer kreative enn jeg pleier å ta.

Håper dere vil følge meg her framover!

-------------

Hi guys!

I'm back in the blogosphere! This time, I have different plans. I'm not going to try and keep it up to date daily, maybe not even weekly. I will update when I have something to write you guys about. Does that sound good?