Fay Wildhagen & Listen To Girl

I går kveld fotograferte jeg Fay Wildhagen sin Yngling konsert på Parkteatret. Fay må være en av de mest sympatiske og herlig rare menneskene vi har i denne bransjen. Da det viste seg at hele første rad var omtrent alle under 16 år som hadde dukket opp fikk hun ansatte til å dele ut ørepropper til de som ikke hadde, i tillegg til å oppfordre til å ikke kjøre uten trafikalt grunnkurs. Og en voksen.

Oppvarming: Listen To Girl

Fay Wildhagen (med band)

Above & Beyond

For litt siden ble jeg kontaktet ang å fotografere for Above & Beyond da de skulle spille på Sentrum Scene, noe som var veldig morsomt ettersom jeg aldri har fotografert en internasjonalt anerkjent artist på oppdrag før. Ikke har jeg heller følt et sånt press på å prestere, men følt at jeg har hatt kontroll på det. Det er en enorm mestringsfølelse å se at ting går framover!

Above&Beyond_0006_WEB.jpg
Above&Beyond_0707_WEB.jpg
Above&Beyond_0767_WEB.jpg

Hvalstrandfestivalen 2018

Denne helgen har jeg dekket Hvalstrandfestivalen for Musikknyheter. Ta turen inn for å sjekke anmeldelsene for helgen! Jeg tenkte jeg skulle dele de beste bildene fra helgen her, så fortell meg gjerne hva du synes! (Jeg venter også på å fremkalle en filmrull som jeg kommer til å legge ut etterhvert!)

Gabrielle

Gabrielle_WEB-21.jpg
Gabrielle_WEB-26.jpg
Gabrielle_WEB-32.jpg
Halie_WEB-6.jpg
DumDumBoys_WEB-2.jpg
JulieBergan_WEB-5.jpg
JulieBergan_WEB-13.jpg
JulieBergan_WEB-18.jpg

Timbuktu & Damn!

Timbuktu_WEB-12.jpg
Timbuktu_WEB-5.jpg

Morten Abel

MortenAbel_WEB-16.jpg
MortenAbel_WEB-1.jpg
MortenAbel_WEB-2.jpg
Europe_WEB-13.jpg