Konsert

Tove Styrke

Tove er en dame som virkelig overrasket meg! Jeg hadde aldri sett henne live før, så jeg visste ikke hva jeg kunne forvente. Men for en personlighet hun har på scenen. Veldig kul, veldig sassy og selvsikker! Det anbefales på det sterkeste å se henne hvis man har muligheten!

20181205_ToveStyrke_0006_WEB.jpg
20181205_ToveStyrke_0052_WEB.jpg
20181205_ToveStyrke_0061_WEB.jpg

Sondre Justad

Jeg har prosjektet jeg driver med om konserter gående, og i den anledningen fikk jeg muligheten til å fotografere Sondre Justad sin utsolgte konsert på Sentrum Scene. Sondre er en av Norges beste, og mest populære, artister om dagen så det var veldig gøy å få denne muligheten!

Izabell

For dere som har fulgt meg en stund, så er det klart at Izabell er en av mine favorittartister. For dere nye: hun er helt fuckings rå. Ferdig. I går kveld hadde hun releasekonsert for plata si, Skyt Meg på Påfuglen Perlen her i Oslo. Hun var på et nytt nivå denne gangen. Izabell er alltid bra live, men dette var noe helt annet. Om det var pga plate sluppet på eget label, eller om det var at hun hadde hele STVG Kartell i ryggen er ikke godt å si. Men denne dama er virkelig fremtiden til norsk hiphop!