Bilder Nordic x AAA

Nå har det vært stille her en stund, men etter at jeg var ferdig med eksamen for første året på Bilder Nordic tok jeg meg en velfortjent "sommerferie". Jeg vil derimot vise dere det jeg gjorde på den praktiske delen av eksamen, som jeg er helt sikker på at dro opp alle karakterer. Jeg sitter nå igjen med A(!!) i samtlige mulige karakterer fra denne eksamen. Ikke minst sitter jeg igjen med det beste arbeidet jeg noen gang har gjort.

Og jeg må jo selvfølgelig rette en enorm takk til Marie som var modell, inspirajson og drakraft for dette! Marie er en av de personene som klarer å inspirere deg bare med sitt nærvær. Som sikkert synes i arbeidet.

Legg veldig gjerne igjen en tanke om hva du synes!

Først ut er en video som skulle være dokumentarisk, og gjengi følelsen av norsk sommer. (Sjekk forresten ut resten av musikken til Ivan Ave. For en fantastisk artist vi har i han!)

Deretter en moteserie hvor vi skulle gå ut fra sitatet "We need the tonic of wilderness. We can never have enough of nature". Håper virkelig du vil scrolle deg gjennom disse 8 bildene. Det er noe av det beste arbeidet jeg har gjort.

MarieNoreger_WEB001.jpg
MarieNoreger_WEB002.jpg
MarieNoreger_WEB007.jpg
MarieNoreger_WEB008.jpg

Michelle

Jeg har kjørt forbi denne kroa som ligger langs motorveien så mange ganger, og man rekker aldri se spesielt mye da. Men jeg har lenge hatt lyst til å ha en fotoshoot der. Må innrømme at location ikke levde helt opp til mine forventninger, men synes da vi fikk noe ganske kult allikevel! Det slår vel aldri helt feil når man har en gammel Volkswagen å jobbe med også?
Modell: Michelle Thorsen
Make-up: Vilde Linstad

20180415_Michelle_0032_WEB.jpg

Admiral P - So Sweet!

Videoen kan sees nederst i innlegget!
Da var øyeblikket de aller fleste av oss ved første året på Bilder Nordic har ventet på! Perioden med musikkvideoproduksjon er over, og premieren på alle videoene gikk kjempebra. 730.no gjorde en sak både på musikkvideoen og dokumentaren vi lagde til prosjektet!

Jeg og min gruppe har jobbet med Admiral P på hans nyeste singel, So Sweet. Det har vært syv ekstremt lærerike uker på så mange områder utover det rent tekniske. Man ender opp med å lære så mye om seg selv og andre når man jobber så tett.

Vi var ekstremt heldige som fikk så mange dyktige folk med oss på laget, og uten dere kunne ikke denne produksjonen vært gjort. Dermed vil jeg takke alle for innsatsen dere la ned!

Håkon Smeby - Tigger
Vilde Opeide - Danser
Idar Vollvik - Dresskledd mann
Kristina Bjørstad - Sminke
Mina Lindberg Lia - Sminke
Pål Rygh - Dørvakt
Kikki Sandersen - Syklist

Vi må også takke Cafe Sør for lån av lokalet deres, og alle de flotte statistene som tok seg tid til å hjelpe oss!

Og sist men ikke minst må jeg nevne de fantastiske folkene jeg har fått jobbe sammen med!
Anniken Aadalen
Bjørnar Morønning
Niklas Mørkland
Diego Muñoz

Håper dere liker videoen! Si gjerne hva dere tenker!

Metallica

Dersom du hadde spurt de som har kjent meg lenge om hvilket band som som definerer mitt musikalske liv, tror jeg 70% ville svart Metallica. De har fulgt meg siden jeg var 10 år, i Nord Norge og fikk høre Master of Puppets og Battery for første gang. Siden den gang har jeg vært hekta. Som de aller fleste Metallica fans er jeg ikke overbegeistret for det nyeste materialet deres, men hvem bryr seg. Det gamle er tidløst! Dette ble fjerde gangen jeg ser dem, men første gang jeg fikk fotografere dem. En drøm som gikk i oppfyllelse.
Selve opplevelsen av å skulle ta bilder av dem live ble et lite antiklimaks da vi var i Telenor Arena (...) og måtte stå 50 meter unna. Men på tross av det koste jeg meg veldig selv om det var trist å måtte gå etter tre låter.

20180502_Metallica0306_WEB.jpg
20180502_Metallica0178_WEB.jpg
 Jeg elsker hvordan James står i bakgrunnen og ser utrolig lite imponert ut!

Jeg elsker hvordan James står i bakgrunnen og ser utrolig lite imponert ut!

20180502_Metallica0545_WEB.jpg
20180502_Metallica0673_WEB.jpg
20180502_Metallica0250_WEB.jpg

Botanisk Maria

Jeg og Maria var ute og prøvde oss på en av de mange ideene vi kommer opp med. Botanisk hage er veldig enten-eller. Har vært der med hell før, men noen ganger kan det være litt strevsomt. Det er så mye infoplakater rundt omkring at det er ofte ganske vanskelig å få en fin bakgrunn uten for mye redigering. Favoritt området mitt må være den industrielle døren som er der. 

20180419_MariaRonning_0162_WEB.jpg
20180419_MariaRonning_0115_WEB.jpg