Sondre Justad

Jeg har prosjektet jeg driver med om konserter gående, og i den anledningen fikk jeg muligheten til å fotografere Sondre Justad sin utsolgte konsert på Sentrum Scene. Sondre er en av Norges beste, og mest populære, artister om dagen så det var veldig gøy å få denne muligheten!

Izabell

For dere som har fulgt meg en stund, så er det klart at Izabell er en av mine favorittartister. For dere nye: hun er helt fuckings rå. Ferdig. I går kveld hadde hun releasekonsert for plata si, Skyt Meg på Påfuglen Perlen her i Oslo. Hun var på et nytt nivå denne gangen. Izabell er alltid bra live, men dette var noe helt annet. Om det var pga plate sluppet på eget label, eller om det var at hun hadde hele STVG Kartell i ryggen er ikke godt å si. Men denne dama er virkelig fremtiden til norsk hiphop!

Fay Wildhagen & Listen To Girl

I går kveld fotograferte jeg Fay Wildhagen sin Yngling konsert på Parkteatret. Fay må være en av de mest sympatiske og herlig rare menneskene vi har i denne bransjen. Da det viste seg at hele første rad var omtrent alle under 16 år som hadde dukket opp fikk hun ansatte til å dele ut ørepropper til de som ikke hadde, i tillegg til å oppfordre til å ikke kjøre uten trafikalt grunnkurs. Og en voksen.

Oppvarming: Listen To Girl

Fay Wildhagen (med band)