Hvalstrandfestivalen 2018

Denne helgen har jeg dekket Hvalstrandfestivalen for Musikknyheter. Ta turen inn for å sjekke anmeldelsene for helgen! Jeg tenkte jeg skulle dele de beste bildene fra helgen her, så fortell meg gjerne hva du synes! (Jeg venter også på å fremkalle en filmrull som jeg kommer til å legge ut etterhvert!)

Gabrielle

Gabrielle_WEB-21.jpg
Gabrielle_WEB-26.jpg
Gabrielle_WEB-32.jpg
Halie_WEB-6.jpg
DumDumBoys_WEB-2.jpg
JulieBergan_WEB-5.jpg
JulieBergan_WEB-13.jpg
JulieBergan_WEB-18.jpg

Timbuktu & Damn!

Timbuktu_WEB-12.jpg
Timbuktu_WEB-5.jpg

Morten Abel

MortenAbel_WEB-16.jpg
MortenAbel_WEB-1.jpg
MortenAbel_WEB-2.jpg
Europe_WEB-13.jpg

Bilder Nordic x AAA

Nå har det vært stille her en stund, men etter at jeg var ferdig med eksamen for første året på Bilder Nordic tok jeg meg en velfortjent "sommerferie". Jeg vil derimot vise dere det jeg gjorde på den praktiske delen av eksamen, som jeg er helt sikker på at dro opp alle karakterer. Jeg sitter nå igjen med A(!!) i samtlige mulige karakterer fra denne eksamen. Ikke minst sitter jeg igjen med det beste arbeidet jeg noen gang har gjort.

Og jeg må jo selvfølgelig rette en enorm takk til Marie som var modell, inspirajson og drakraft for dette! Marie er en av de personene som klarer å inspirere deg bare med sitt nærvær. Som sikkert synes i arbeidet.

Legg veldig gjerne igjen en tanke om hva du synes!

Først ut er en video som skulle være dokumentarisk, og gjengi følelsen av norsk sommer. (Sjekk forresten ut resten av musikken til Ivan Ave. For en fantastisk artist vi har i han!)

Deretter en moteserie hvor vi skulle gå ut fra sitatet "We need the tonic of wilderness. We can never have enough of nature". Håper virkelig du vil scrolle deg gjennom disse 8 bildene. Det er noe av det beste arbeidet jeg har gjort.

MarieNoreger_WEB001.jpg
MarieNoreger_WEB002.jpg
MarieNoreger_WEB007.jpg
MarieNoreger_WEB008.jpg